Opgelet

Dit evenement is exclusief voor Pulsegenoten. Ben je nog geen Pulsegenoot? Registreer je dan eerst voor het Pulsegenootschap. Denk je nog aan iemand uit je eigen netwerk die niet mag ontbreken op Connect (en dus ook een Pulsegenoot zou moeten zijn)? Speel hun de contactgegevens door en zij zorgen voor een persoonlijke uitnodiging.

Pulse is een netwerk dat van onderuit gegroeid is – opgericht in 2010 door verschillende spelers in de Vlaamse cultuursector die al langere tijd werkten rond duurzaamheid in kunst en cultuur. Ze organiseren elk jaar een trefdag rond een specifiek thema dat gelinkt is aan een duurzame toekomst. Een dag waar het uitwisselen van inspirerende praktijken en expertise centraal staat en voer vormt voor discussie en experiment in de culturele sector.

Eind 2021 planden ze om voor de eerste keer alle Pulsegenoten samen te brengen op Assemblee, de trefdag die sinds 2021 exclusief voor Pulsegenoten is. Er werd samen beslist om dit uit te stellen. We hernemen een deel van het programma met het netwerkmoment ‘Connect’.

Wat is connect?

Tijdens Connect maak je kennis met de andere Pulsegenoten. Pulse zorgt voor de nodige handvaten om een gesprek aan te knopen met de andere aanwezigen, vragen voor te leggen aan elkaar of de andere Pulsegenoten te inspireren met je eigen goede praktijken, tips en tricks. Ze zorgen voor een vlotte methodiek, een fijn kader en sluiten af met een lekker drankje.

Concreet:

In het eerste deel van deze namiddag leer je de andere Pulsegenoten en hun uitdagingen, goede praktijken, dromen,... kennen aan de hand van speeddates. In het tweede deel ga je aan de slag met de topics die je opgepikt hebt uit het eerste deel. Ze zoomen verder in op wat jullie geprikkeld heeft, wat jullie zelf willen voorleggen aan de andere deelnemers en gaan op zoek naar onderlinge verbindingen. Dit alles in een informele sfeer, en onder de vakkundige begeleiding van Visuality. Tot slot zorgt hun gastlocatie, Wiels, voor een intermezzo. Wat dat precies wordt, houden ze nog even als een verrassing. Bij goed weer zal een deel van het programma en de receptie doorgaan op het dakterras.

Praktisch

  • Start: 13u00
  • Einde: 16u30 + vrijblijvende receptie
  • Locatie: WIELS, Centrum voor Hedendaagse Kunst, Van Volxemlaan 354, Vorst

 

Info

Deelname is gratis, maar inschrijven is noodzakelijk. Inschrijven kan tot maandag 9 mei, om 13u00. Schrijf je hier in.